Först som sist: den som i första hand söker ett modernt och bekvämt rum bör söka sig någon annanstans än till Skogby. Den som söker särart, inspiration och stämning har däremot hamnat rätt.

De två rum som finns till uthyrning på Skogby är Smedjan och Kammaren, båda belägna i flygelbyggnaden, men med separata ingångar. Smedjan är just en gammal sådan, med trägolv, trätak och oputsade kalkstensväggar. I Smedjan finns en säng för två.
Kammaren har trägolv, trätak och putsade, vita väggar. I kammaren finns två enkelsängar. Extramadrasser kan erbjudas, i mån av tillgång. Inget av rummen har el, men däremot gott om stearinljus och fotogenlampor. Vi kan (oftast) hjälpa till med att ladda mobiltelefoner. Dusch/badrum erbjuds inte - men gammaldags handfat. Dusch finns på Östergarns idrottsplats alternativt Östergarn Strands camping, båda några kilometer från Skogby. Vi rekommenderar dock havet. Toaletten är ett utedass. Husets frukost serveras efter överenskommelse - ingen har hittills behövt och ingen ska heller behöva avsluta en övernattning på Skogby hungrig. De gäster som hittills sovit i något av Skogbys uthyrningsrum har rapporterat om minnesvärda dygn och utmärkt sömn: som en stain.

Priser:
Rummet (oavsett rum och oavsett antal övernattande): 300 kronor per natt. För mer än tre nätter i rad pris enligt överenskommelse. Linne (om så önskas): 50 kronor per person. Extramadrass: 50 kronor per person. Frukost (om så önskas): 85 kronor per vuxen. Barn betalar efter hur mycket de äter.

Kontakt: Anna Lytsy
E-post: anna@lytsy.se
Telefon: 073 959 40 16


Anna Lytsy Anna Lytsy