Först som sist: den som vill ha ett modernt och bekvämt rum bör söka sig någon annanstans än till Skogby. Den som söker särart, inspiration och stämning (inklusive en och annan spindel) har däremot hamnat rätt.

De två rum som finns till uthyrning på Skogby är Smedjan och Kammaren, båda belägna i flygelbyggnaden, men med separata ingångar. Smedjan har trägolv, trätak, oputsade kalkstensväggar och en säng för två. Kammaren har trägolv, trätak och putsade, vita väggar. I kammaren finns två enkelsängar. Inget av rummen har el, men det finns stearinljus och fotogenlampor. Tillgång till el för till exempel laddning av mobiltelefoner finns i anslutning till ladugården. Dusch/badrum erbjuds inte - men gammaldags handfat. Dusch finns på Östergarns idrottsplats några kilometer från Skogby men vi rekommenderar havet. Toaletten är ett utedass. Husets frukost serveras efter överenskommelse om möjlighet finns.

Priser:
Rummet (oavsett rum och oavsett antal övernattande): 400 kronor per natt. Linne (om så önskas): 100 kronor per person. Frukost (om så önskas): 100 kronor per vuxen. Barn betalar efter hur mycket de äter.

Kontakt: Anna Lytsy
E-post: anna@lytsy.se
Telefon: 073 959 40 16


Anna Lytsy Anna Lytsy