2015 - 2016: Ett större antal homeparties/andra slags framträdanden tillsammans med Ami Sundeman utifrån boken "Kosmosdialogerna".

2014: Almedalsbiblioteket i Visby: Föredrag betitlat "Begär och normbrott", bland annat utifrån "Fru Freud och jag", under Gotland Pride, på uppdrag av RFSL Gotland.

2012: Stadsbiblioteket i Umeå: Författarbesök/samtal med psykoterapeut Anders Fagerlund utifrån "Fru Freud och jag" under "Psykeveckan 2012", på uppdrag av Stadsbiblioteket Umeå/Psykeveckan i Västerbotten.

2011: Kulturhuset Ängeln/biblioteket i Katrineholm: Framträdande utifrån "Utanför vanligheten", tillsammans med ett antal av bokens medverkande. På uppdrag av Kultur- och turismförvaltningen i Katrineholm.

2011: Bokmässan i Göteborg: Seminarium utifrån boken "Utanför vanligheten" om tio personer med neuropsykiatriska funktionsvaraianter, tillsammans med fem av bokens tio medverkande.

2010: ABF-huset i Stockholm: Jag medverkar på ”Författardagen 2010”, anordnad av Författarcentrum öst.

2009: Kvalitetsmässan i Göteborg: Jag är moderator för föredraget ”Bli en framgångsrik skolkommun”. På uppdrag av SKL, Sveriges kommuner och landsting

2009: Biblioteket i Flen: Jag håller ett föredrag/seminarium utifrån böckerna ”Den tusende gången” och ”Ulrikas sista strid”. På uppdrag av Kvinnojouren Malva.

2009: Framträdanden utifrån ”Fru Freud och jag” på ett flertal platser och i ett antal olika sammanhang som till exempel: Pride House på Stockholm Pride, Teater Tribunal på Stockholm Pride, Almedalsbiblioteket i Visby, Bokmässan i Göteborg, Hornstulls bibliotek.

2008: Pridefestivalen i Stockholm. Jag är moderator för flera seminarier om Liv Enqvists bok ”Svenska flicka”. På uppdrag av Normal förlag.

2007: Arvsfondsdagarna i Hudiksvall. Jag leder ett seminarium utifrån och tilsammans med några av de medverkande i boken ”Ett annat ansikte”. På uppdrag av NFH, Nordisk förening för Funktionshinder och oral Hälsa.

2007: Bokmässan i Göteborg. Jag är moderator för storseminariet ”Att skriva liv” med Ann-Charlotte Alverfors, Kim Kärnfalk och Birgitta Stenberg. På uppdrag av Normal förlag.

2006: Odontologisk Riksstämma, ”Tandläkarstämman”, på Älvsjömässan. Jag leder ett seminarium och intervjuar på scenen utifrån boken ”Ett annat ansikte”. På uppdrag av Sveriges Tandläkarförbund.

2006: Bokmässan i Göteborg. Jag leder ett seminarium och intervjuar två av de medverkande i boken ”Ett annat ansikte” på scenen. På uppdrag av Odontoligiska institutionen i Jönköping.

2006: Bokmässan i Göteborg. Jag talar om att intervjua och skriva om känsliga saker på frilansjournalisternas scen.

2005: Rädda Barnen i Örebro. Jag håller tillsammans med en Rädda Barnen-medarbetare ett seminarium utifrån boken ”Dåligt ställt”.

2005: Pridefestivalen i Stockholm. Jag är moderator på ett seminarium utifrån Annika Hamruds bok ”Queerkids”.

2005: Stockholms Stadsteater/Unga Klara i Stockholm. Jag håller/deltar i två seminarier för skådespelarna på Unga Klara om barnfattigdom i Sverige, vilka utgör en del av deras pjäsresearch.

2004: Rädda Barnen i Stockholm. Jag håller ett föredrag/leder en författarkväll utifrån boken ”Dåligt ställt”.

2004: Almedalen i Visby. Jag deltar i ett seminarium under Almedalsveckan, utifrån mina erfarenheter under arbetet med boken ”Dåligt ställt”. På uppdrag av Rädda Barnen.

2003: Rädda Barnen i Stockholm. Jag håller ett föredrag/leder en författarkväll utifrån boken ”Den tusende gången”.

2003: Bokmässan i Göteborg. Jag talar om skrivandet av ”Den tusende gången” på scenen i Journalistförbundets monter.

2003: Trasdockemanifestationen i Kungsträdgården i Stockholm. Jag talar tillsammans med Ulrika Olson, som boken handlar om, om vårt gemensamma arbete med ”Den tusende gången”. Det övergripande ämnet är ”Barn som brottsoffer”.

2003: Frilansklubben i Stockholm. Jag talar inför frilansjournalister om skrivandet av ”Den tusende gången”. I mitten/slutet av 1990-talet ledde jag dels kvällskurser i journalistiskt skrivande på ABF i Stockholm, och dels undervisade jag ungdomar i kreativt skrivande inom projektet ”Kulturdialog” i Haninge kommun.